Despre Ceramall

MISIUNE

Misiunea noastră e să fim dedicați și să oferim produse și servicii de calitate la un preț accesibil astfel încât toată lumea să poată avea acces la cele mai bune produse și comfort în casă, fără a fi nevoie să cheltuiască o avere.

VIZIUNE

Dorim să oferim clienților noștri o experiență unică de cumpărare, bazată pe servicii profesionale și produse de ce a mai bună calitate. Monitorizăm absolut orice produs importat datorită legăturilor directe cu producători din toata lumea iar acest fapt ne permite să oferim clienților prețuri angro si livrare gratuită în toată țara. Vrem să fim mereu la înălțimea așteptărilor clienților noștri și să fim mereu disponibili pentru a răspunde oricărei nevoie sau întrebări pe care le-ar putea avea.

Suntem convinși că succesul nostru se bazează pe satisfacția clienților noștri, iar pentru ca clienții noștri să beneficieze în cel mai scurt timp de produsele necesare, ne-am organizat procesele de activitate în așa fel ca să avem toate produsele în stoc și cea mai rapidă logistică din țară.

VALORI

  • Calitate – oferirea produselor de calitate înaltă pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri;

  • Experiență – oferirea unei experiențe plăcute și inovatoare clienților noștri;

  • Respect – respectarea nevoilor, preferințelor și așteptărilor clienților noștri;

  • Integritate – Comportament etic și onest în toate interacțiunile cu clienții noștri și partenerii de afaceri;

  • Responsabilitate socială – Implicarea activități de caritate și responsabilitatea socială pentru a aduce o contribuție pozitivă la comunitatea noastră;

  • Durabilitate – promovarea produselor și practicilor durabile pentru a proteja mediul înconjurător.

CERAMALL – Nr 1 MALL de gresie și faianță, uși, laminat, vopsele, piatră naturală.
str. Varnița 10/2, Chisinau, Moldova
[email protected]
078 818 811

#hailaceramall