Util

 1. ceramall express

  Lansăm Serviciul Nou și Unical în Moldova - CeraMall Express!

  Bună ziua, clienți prețioși ai CeraMall.md! Suntem încântați să anunțăm lansarea unui serviciu nou și unic în Moldova - CeraMall Express. Acest serviciu a fost creat special pen

  ...
 2. Vopsea Kalekim

  Vopsea Kalekim

  Căuți o vopsea de calitate superioară pentru interior sau exteriorul casei tale? Atunci ești în locul potrivit! Oferim o gamă largă de vopsele de calitate superioară, perfecte pentru orice proiect de renovare sau construcție.
 3. Colecții noi 2023

  Colecții noi 2023

  A sosit momentul să vă prezentăm cele mai noi colecții de gresie și fainătă de dimensiune 60x120! Aceste modele sunt cu adevărat unice și vor transforma orice încăpere într-un spațiu modern și elegant.
 4. Ce poți cumpăra la prețuri angro la Ceramall?

  Ce poți cumpăra la prețuri angro la Ceramall?

  Nu mai pierde timpul în ambuteiaje, vino pe Varnița 10/2 și aici ai toată gama de produse pentru reparația casei tale la prețuri ANGRO sau îți livrăm noi produsele acasă dacă ai în cec suma necesară.
 5. Vopsea de calitate la preț accesibil!

  Vopsea de calitate la preț accesibil!

  Ajunge să achiți dublu pentru vopsea din motiv că trebuie să vopsești aceeași suprafață de două ori. Fă economii cu vopseaua Kale de la Ceramall.
 6. Obiecte sanitare

  Obiecte sanitare

  Camera de baie este una din cele mai utilizate încăperi din casă, iată de ce, merită să îi acorzi o atenție sporită atunci când vorbim de accesorii, cabină de duș, cadă sau alte componente ale acesei camere.
 7. Uși bune!

  Uși bune!

  La Ceramall găsiți uși de interior și exterior la prețuri angro. Toate modelele de uși, aveți posibilitatea să le achitați în 6 rate cu 0% dobândă!
 8. Gresie și faianță

  Gresie și faianță

  Colecții din toată lumea, culori și forme pe placul și necesitatea tuturor, gresie rectificata, pentru interior și exterior, grosimi diverse și calitate înaltă. Aici e gresie și faianța Ta, disponibilă in 6 rate cu 0%!
 9. gresie si faianta la preturi angro

  Gresie și faianță la prețuri angro

  Imens, variat, prețuri angro, modern, accesibil! Toate acestea sunt despre cel mai mare Mall de gresie și faianță din Moldova - Ceramall.

Articole

Video CeraMall magazin